Ooh my skin! Jij bent in het bezit van een Beauty Booster Box!

Beauty Booster Box

Ervaar de ultieme beauty boost voor de huid met dit limited edition Gift Set.
Verwen je huid met  het beste wat Body&Bess te bieden heeft voor een gezonde, stralende teint.

Ga (aan de hand van de producten in jouw Beauty Booster Box) na om welk doosje het gaat, en ga hieronder op zoek naar de ideale gebruiksaanwijzing van het masker en het serum.

Veel skin care-plezier!

Beauty Booster Box | Nutri Lift Mask + Ultimate Repair Serum

Het Nutri Lift Mask brengt de huid tot rust terwijl de celactiviteit gestimuleerd wordt. De huiddoorbloeding normaliseert, de huid wordt gehydrateerd en hersteld, collageen en elastine worden aangesterkt.
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op het volledige gelaat + hals in een rijkelijke laag (bij voorkeur met een maskerpenseel). Laat 10 tot 15 minuten inwerken en neem nadien de restanten af met een warm washandje.

Het Ultimate Repair Serum geeft de vermoeide huid een opkikker en is een ware vitamine boost. De huidfuncties worden sterk gestimuleerd wat snel resulteert in een stralende, veerkrachtige en weerbaardere huid.
Gebruiksaanwijzing: Breng een pompje van het serum aan onder jouw nachtverzorging.

Beauty Booster Box | Power Lift Mask + Power Lift Serum

Het Power Lift Mask geeft de huid een mooie natuurlijke uitstraling en een onmiddellijk effect ter vervaging van fijne lijntjes en de opvulling van diepere rimpels. Bij regelmatig gebruik is er al na 4 weken een drastische verbetering van de algehele huidkwaliteit. Dit resulteert in een gladder en zachter huid­oppervlak, een stevigere huid en strakkere contourlijn en een spectaculaire vermindering van rimpels.
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op het volledige gelaat + hals in een in een fijne maar niet transparante laag. (bij voorkeur met een maskerpenseel). Laat 15 minuten inwerken en neem nadien de restanten af met een warm washandje.

Het Power Lift Serum werkt actief tegen huidverouderingssymptomen zoals rimpels en kraaienpootjes, huidverslapping en ouderdoms­pigmentatie. Verfijnt en vervaagt littekens.
Gebruiksaanwijzing: Breng een pompje van het serum aan als dagelijkse verzorging onder de dag- en/of nachtcrème. Kan ook éénmalig gebruikt worden als coup d’éclat onder de maquillage.
Het serum kan probleemloos gebruikt worden op en rond de ogen, toch steeds voorzichtig zijn bij lenzendragers.

Beauty Booster Box - Skin control

Beauty Booster Box | Skin Control Mask + Skin Control Serum

Het Skin Control Mask revitaliseert de (onzuivere) huid met zijn meervoudige werking. Onzuiverheden (talg, sebum…) die diep in de poriën ophopen, worden geabsorbeerd en doeltreffend weggewerkt zonder de huidbarrière te beschadigen. Antioxidanten van frambozen en duindoornbessen beschermen de huid en zorgen bovendien voor een opspannend effect van de gelaatscontouren.
Gebruiksaanwijzing: Breng het masker aan met een maskerpenseel in een dunne maar niet-transparante laag. Laat het masker ongeveer 10/15 minuten op de huid. Wanneer het masker volledig opgedroogd is, kan het met de vingertoppen worden af gegomd.

Hoe zie je dat het masker goed werd aangebracht en zijn werking geeft? Na het aanbrengen is het masker vochtig en glanzend. Na de inwerktijd van 10-15 minuten wordt het masker mat en droog qua uitzicht en kan het afgegomd worden.

Het Skin Control Serum is de natuurlijke botox voor de talgklier. De talgklier werking wordt vertraagd waardoor er minder sebum vrij komt. Ontstekingen verminderen en verdwijnen maar ook opstoten van acné blijven onder controle.
Gebruiksaanwijzing: Breng een pompje van het serum 2x daags aan tot er beterschap merkbaar is. (Dit kan plaatselijk of op het volledige gelaat). Vervolgens onderhoud je de behandeling 1x per dag.