Behandelingen

Bij mooii zijn er ook diverse schoonheidsbehandelingen mogelijk zoals massage, ontharing met traditionele wax of suikerwax, kleuren van wenkbrauwen en wimpers, gelaatsverzorgingen,….

Vanessa helpt je met…

gelaatsverzorging

vrouw tijdens gelaatsverzorging

Dat de ene van nature een egale, mooie huid heeft en de andere niet, ligt meestal aan het huidtype. Gelukkig bestaat er voor elk huidtype een gepaste verzorging waardoor iedere huid kan stralen.

Hiervoor gebruiken we producten van Belgische bodem: Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.
Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij.

massage

Vrouw die gemasseerd word

De massagetafel is de plek om tot rust te komen en verzorgd te worden door helende handen. Even alle zorgen en dagelijkse stress vergeten, en de spanning uit je lichaam voelen vloeien. Een massage heeft bovendien ook verschillende voordelen voor je gezondheid. Gespannen spieren komen tot rust en pijnlijke spieren worden verleden tijd.

Verschillende klanten merken na een massage dat:

  • ze minder spierpijn ondervinden,
  • het gevoel van ontspanning lang nazindert,
  • ze beter slapen, en
  • hun bloedsomloop voelbaar verbeterd was.

Kortom, na een professionele massage voel ook jij je als herboren!

ontharing

Suikerwax van de benen

Het snijden met een scheermesje beu? Wekelijks wachten op het inwerken van een ontharingscrème? Bij ons kan U terecht voor ontharing met de zachte wax van body&bess of body Sugering.

Suikerwax is een 100% natuurlijke ontharingstechniek om met suiker op een zachte en effectieve manier haren en zelfs dode huidcellen weg te nemen met als resultaat een niet geïrriteerde zijdezachte huid.

Toch liever een permanente oplossing? Dan is laserontharing ongetwijfeld iets voor u. Hiervoor werken wij samen met de Medische Laserpaktijk en komt Kathlijne op geregelde basis in ons salon om u definitief van u haren af te helpen.

kleuringen

Gezicht van vrouw met mooie ogen

Wenkbrauwen maken je ogen sprekend en doen veel aan je gezichtsuitdrukking. Helaas heeft niet iedereen donkere wenkbrauwen meegekregen. Hier bied verven de uitkomst, dit kan in een kleur naar keuze en na een verfbeurt epileren we de wenkbrauwen steeds.


Gekleurde wenkbrauwen en wimpers blijven ongeveer 4 weken op kleur.

voetverzorging

voeten die ingesmeerd worden

Je voeten zijn de ganse dag voor je in de weer. Je verstopt ze in sokken en soms knellende schoenen, en dat zorgt ervoor dat ze vaak wat extra zorg nodig hebben. Een professionele voetverzorging dankzij de spa pedicure, geeft hen een deugddoende verwenbeurt. Ik werk met de producten van Podocare en Body & Bess die acute klachten zoals kloven snel verhelpen maar ook langdurige klachten helpen oplossen.


Ik luister naar je klachten en pas de behandeling steeds aan naar jouw wensen. Heb je vragen? Ik sta je graag bij met concreet advies. Je voeten zullen je dankbaar zijn na de voetverzorging van mooii.

manicure

mooie nagels

Van een manicure met of zonder gellak tot een kunstnagel kan u bij ons terecht.

Bij mooii geniet je in alle rust van een moment pure ontspanning

Dankzij mijn expertise en de kwalitatieve producten ben je zeker van de perfecte behandeling op jouw maat. Je wordt steeds verzorgd met de beste producten van merken als Body&Bess, Podocare, Alexandria,… en mag rekenen op persoonlijk advies.

Ik luister aandachtig naar jou en je wensen en zorg ervoor dat je met een fantastisch gevoel naar buiten stapt.

Mooie vrouw met rode haren