Body&Bess kiest voor hypoallergeen!

hypoallergeen

Wat betekent Hypoallergeen?

Binnen de huidverzorging is ‘hypoallergeen’ een belangrijk gegeven. Zéker wanneer er wordt gewerkt met hypersensitieve en geïrriteerde huidtypes.
Hypo betekent ‘laag’. Het begrip ‘allergeen’ duidt op de potentie van een stof om een allergische reactie te veroorzaken. De betekenis van hypoallergeen is dus als volgt: Lage kans op een allergische reactie.

De parfums van Body&Bess

Toen Body&Bess in 2013 op de markt kwam met de eerste producten uit het (toen nog enige) Hydro Senstive-gamma, besloten we een bepaald parfum te gebruiken. Dit parfum werd getest op mogelijke irritaties en allergieën en werd goed bevonden. Intussen (8 jaar later) is de markt van ingrediënten en parfums in een sneltempo verder ontwikkeld en vonden we dat ook Body&Bess een stap verder moesten gaan in de belofte een merk te zijn naar de meest gevoelige huiden en zo te streven naar een nieuw hypoallergeen parfum.

Wanneer in 2018 het Skin Control-gamma gelanceerd werd, kozen we voor deze productlijn dan ook meteen voor een hypoallergeen parfum.
Vandaag trekken we de lijn verder door in de Hydro-Senstive reeks. Na meer dan een jaar van moeilijke keuzes, nieuwe testen, hernieuwde dossiers… stellen we nu graag de vernieuwde formule aan jullie voor.

In de loop van de komende maanden (tussen nu en zomer 2022) zullen de producten uit het ‘frambozengamma’ (met uitzondering van de Intensive Raspberry Oil) in verkoop gaan in hun nieuwe vorm.

Ondertussen verkrijgbaar met het nieuwe hypoallegene parfum:
* Cleansing Milk
* Body Lotion
* Body Lotion Intensive
* Tonic
* Hydra+ Day Cream

(update:24/2/2022)