Prijzen

Prijzen Gelaatsverzorging Massage Ontharing Kleuring Acryl- en gelnagels, gelpolish Pedicure Gelaatsverzorging Basic Skin Care – € 50 (60 min) Basisverzorging op maat: reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker en dag/nachtcrème. Skin Control Care – € 55 (60 min) Basisverzorging voor de normale tot onzuivere, vette huid: reiniging, peeling, serum, gelaatsmassage, masker en dag/nachtcrème. Nourishing Skin Care – […]

Gelaatsverzorging

Basic Skin Care – € 50 (60 min)

Basisverzorging op maat: reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker en dag/nachtcrème.

Skin Control Care – € 55 (60 min)

Basisverzorging voor de normale tot onzuivere, vette huid: reiniging, peeling, serum, gelaatsmassage, masker en dag/nachtcrème.

Nourishing Skin Care – € 55 (60 min)

Voedende en herstellende basisverzorging: reiniging, peeling, gelaatsmassage, deep repair & moisturizing serum, masker en dag/nachtcrème.

Anti- Aging Skin Care – € 60 (60 min)

Liftende en voedende basisverzorging: reiniging, peeling, gelaatsmassage, Ultimate Repair serum, Power Lift Mask, Power Lift serum en dag/nacht-crème.

Purifying Skin Care – € 35 (40 min)

Deze kortformule biedt klanten met onzuivere huidtypes de mogelijkheid om, tussen de uitgebreide behandelingen bij de schoonheidsspecialiste, hun huid goed te laten onderhouden. Opstoten van acné en comedonen worden hierbij vermeden. Ook de jeugdige klanten krijgen met deze behandeling de kans om zich professioneel te laten verzorgen zonder hoge bedragen te spenderen.

Ultimate Repair & Power Lift Treatment – € 75 (80 min)

Deze gelaatsbehandeling biedt de huid een diepgaande verzorging door de hoge concentraties natuurlijke bestanddelen. Ideaal dus om de huid te herstellen na de zomer.
Maar ook het hele jaar door is deze behandeling geschikt voor de meest veeleisende huidtypes die veel verzorging en aandacht nodig hebben. Tevens geeft deze verzorging het beste wat Body&Bess te bieden heeft naar anti-aging toe.

Anti-Age Booster Treatment – € 80 (90 min)

Verzorging speciaal ontwikkeld tegen tekenen van huidveroudering. De innovatieve formule van het nieuwe masker is opgebouwd uit natuurlijke, actieve bestanddelen die rimpels, kraaienpootjes,
huidverslapping en contourvervaging bestrijden.

Comfort Skin Care – € 45 (50 min)

Body&Bess staat voor herstel en heropbouw van ook de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Verhogen van de huidimmuniteit, verbeteren van alle huidfuncties, reduceren van gevoeligheden is waar we naar streven bij hyper sensitieve huiden zoals kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten, patiënten die langdurig medicatie nemen of onder narcose geweest zijn. Een dagelijkse dosis bescherming en voeding van de huid verrijkt met actieve werkstoffen zijn noodzakelijk om de huidcellen langer levendig en actief houden. Op deze manier kunnen we hypersensitiviteit reduceren, tekenen van huidveroudering vertragen, huid en gelaatscontouren verstevigen en niet-erfelijke hyperpigmentatie vervagen. Kortom de huid wordt in alle zachtheid weer opgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling terug.

Skin Controle Treatment – € 85 (90 min)

Deze instituut behandeling is een ware weldaad voor de klanten die kampen met onzuiverheden, acné, verwijde poriën, glimmende huid … die een chronische , acute of tijdelijke oorzaak hebben (bijv. hormonaal, medicatie). Ook de verdikte mannenhuid, ingroeiende baardharen zijn indicatoren voor deze behandelingen. Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige combinatie gemaakt van reinigen van de huid, kalmeren van de talgklier en ontstekingen, herstellen van de hydrolipidenfilm en zuurtegraad, verfijnen en matteren van het huidoppervlak. Na de behandeling voelt de huid fris en zuiver aan en de klant voelt zich comfortabel en opgelucht. Om opstoten van acné en/of comedonen te vermijden is het nog steeds aan te raden om de Purifying Skin Care als tussentijdse behandeling voort te stellen.

Hydro Lift Treatment – € 75 (80 min)

Deze verzorging is uiterst geschikt voor een grauwe en futloze huid, maar ook voor de gedehydrateerde huid zonder al te veel roodheden zoals couperose. Tijdens deze verzorging wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de cellen en weefsels van de huid een intensieve zuurstofbehandeling krijgen. De celdeling wordt geactiveerd, weefsel worden intensief hersteld en voedingstekorten aangevuld. Dit resulteert in een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppervlak en een betere huidweerstand. Het vochttekort van de opper- en lederhuid wordt onmiddellijk aangepakt. Door de occlusiviteit van het masker en de hoge dosis natuurlijke activia wordt de huid op natuurlijke wijze langdurig gehydrateerd. De huid herleeft, klaart op, doffe vlekken maken plaats voor een satijn glanzende huid zonder ruwe of droge letsels. Deze verzorging biedt de huid ook het beste wat Body&Bess te bieden heeft tegen huidveroudering en rimpelvorming. Door het activeren van de collageen- en elastinecellen wordt het bindweefsel van de lederhuid hersteld. Rimpels vervagen, kraaienpootjes verdwijnen, de huid voelt sterker en veerkrachtiger aan.

Massage

Volledige lichaamsmassage (90′)€ 82,50
Lichaamsmassage (5 zones naar keuze) (75′) * € 70,00
Rug, nek en schoudermassage (45′) € 42,50
Rug en achterzijde benen (30′)€ 30,00
*Zones: 1. Rug/Nek – 2. Benen achterzijde – 3. Benen voorzijde – 4. Armen – 5.Gelaat – 6.Nek/schouder

Hotstone massage volledige lichaam (70′)€ 75,00
Hotstone massage Rug (30′)€ 35,00
Rugbehandeling (Scrub en massage) (30′)€ 30,00
Wellness Rug behandeling (Scrub, massage en pakking) (50′)€ 45,00

Ontharing met traditionele wax

Wenkbrauw€ 8,00
Bovenlip€ 7,50
Wenkbrauw + bovenlip€ 14,00
Kin€ 6,50
Onderarmen€ 15,00
Oksels€ 11,00
Onderbenen (knie inbegrepen)€ 19,50
Oksels + onderbenen€ 26,50
Onder- en bovenbenen€ 33,00
Rug€ 29,00

Ontharing met suikerwax

Wenkbrauw€ 11,00
Bovenlip€ 10,00
Wenkbrauw + bovenlip€ 17,00
Kin€ 10,00
Onderarmen€ 20,00
Oksels€ 15,00
Onderbenen (knie inbegrepen)€ 25,00
Oksels + onderbenen€ 32,50
Onder- en bovenbenen€ 45,00
Rug€ 35,00
Bikinivanaf € 15,00

Kleuringen

Kleuring wenkbrauwen€ 10 (+ € 5 epileren)
Kleuring wimpers€ 10
Kleuring wimpers en wenkbrauwen€ 18 (+ € 5 epileren)

Acryl- en gelnagels, gelpolish

Pedicure

Basic Pedicure – € 29,00

Teennagels en nagelriemen verzorgen, eelt raspen

Gespecialiseerde Pedicure – € 34,00

Basis pedicure + patologische eelt verwijderen, eeltpit verwijderen,…

Spa Pedicure – € 50,00

Basic + Scrub en voedende pakking, ideaal bij kloven

Basis Pedicure + gelpolish – € 47,50

Gespecialiseerde Pedicure + gelpolish – € 52,50

Spa Pedicure + gelpolish – € 62,50